Partners

PREFAKZ is tot stand gekomen door bundeling van kennis, ervaring, ondernemerschap en passie. Dit zijn ook de kenmerken van onze partners in innovation.

J. van Heteren Kalkzandsteen  
Productie partner

“Ik weet dat de kenmerken van kalkzandsteen zorgen voor meerwaarde bij de klanten. Ik zie dat met PREFAKZ deze voordelen nu ook beschikbaar zijn in de prefab bouw.”

Jan van Heteren, directeur

Dura Vermeer
Support Partner

''Als ambassadeur van de LEAN filosofie staat bij ons de creatie van waarde voor de klant voorop, met respect voor eigen medewerkers en partners. Wij geloven in samenwerking met focus op ontwikkeltrajecten en innovaties. Zoals PREFAKZ, dat in de gedane pilot zijn toegevoegde waarde bewijst. Door in elkaars processen te duiken en tijd te investeren in verbetering, oogsten we dit soort resultaten.''

Sebastiaan IJzendoorn, Supply Chain Manager

Calduran
Materiaal partner

“De ontwikkelingen in onze branche gaan snel. Calduran wil graag betrokken zijn bij professionele initiatieven die ervoor kunnen zorgen dat nog meer klanten kunnen profiteren van de voordelen van kalkzandsteen. Daarom staan wij achter PREFAKZ.”

Mark Burger, CEO Calduran

Bouwvervoer.nl
Vervoer partner

“Wij zijn blij met de verdere industrialisering van de bouw en hebben in deze speciale logistiek veel ervaring opgebouwd. We ervaren de samenwerking met de mensen van PREFAKZ als professioneel en plezierig. Een gedegen aanpak met focus op kwaliteit. En open voor meedenken van onze kant. Daar werken wij graag mee samen.”

Arjan Berndsen, eigenaar

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden
Volg ons op:

Matena 3
3356 LG Papendrecht
info@prefakz.nl
085 066 88 16

Henk Schaap

directeur

henk@prefakz.nl
06 30 74 18 59

© 2019 PREFAKZ